Darıca İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu; saygın, güvenilir ve ilk tercih edilen okul haline getirmek. Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek "Çağdaş, Bilgili, Katılımcı, ve Aydın Yurttaşlar" olarak Yetiştirmek. Eğitim teknolojileri ile donatılmış, çevresine öncülük eden; öğrencilerini, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler olarak yetiştiren, tüm çalışanlarının her gün daha ileriye ulaşmak için çaba içerisinde olduğu, En Kaliteli Eğitim Kurumlarından Biri Olmak.

Misyon: Misyonumuz Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizi bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Ata´sını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalörifer